Ontdek de veelzijdige attracties en belevenissen in het charmante Middelburg

container huren Hulst

Middelburg, een stad in de mooie provincie Zeeland, heeft een rijke geschiedenis en een bijzondere uitstraling. Het is de hoofdstad van de provincie en ligt op het voormalige eiland Walcheren. Met slechts 42.000 inwoners is Middelburg de kleinste hoofdstad van een provincie in Nederland. Elk jaar bezoeken veel mensen deze stad, en dat is zeker begrijpelijk. Hieronder vind je allerlei leuke dingen om te doen in Middelburg, van interessante bezienswaardigheden tot levendige evenementen. Het is een stad die je zeker moet ontdekken, met zijn schilderachtige ligging aan de kust en boeiende geschiedenis.

Het stadhuis

Het stadhuis van Middelburg is gelegen aan de markt. De bouw ervan is begonnen in 1452, maar uiteindelijk was het pas af in 1520. Deze prachtige plek moet je zeker bezocht hebben als je een bezoekje brengt aan Middelburg. Het gebouw heeft een prachtige, klassieke uitstraling en als je er tijd voor hebt moet je ook zeker binnen een kijkje nemen.

Stadsbrouwerij Middelburg

De stadsbrouwerij van Middelburg bevindt zich in het centrum van de stad. Bezoekers kunnen hier een uitleg over de brouwerij krijgen, een mooie rondleiding krijgen en een lekker biertje proeven. Ze hebben hier 8 eigen biertjes op de tap en er is dus zeker keuze genoeg. Er is verder nog regelmatig live muziek, wat zorgt voor een goede sfeer. De stadsbrouwerij gaat binnenkort verhuizen en dus is er door de nieuwe locatie gekozen voor een container huren uit Hulst, maar deze is binnenkort weg. Vanaf dan kan er genoten worden van een gloednieuwe locatie. Wanneer het stappenplan voor de verbouwing goed uitgevoerd wordt, zal het niet lang meer duren voordat deze nieuwe locatie klaar is! Het is nog even een verassing hoe het er allemaal uit gaat zien, maar wie weet wordt het wel een vintage interieur.

Lees ook:  De invloed van gamification in marketing

Zeeuws museum

Het Zeeuws museum is een parel onder de musea in Nederland. Hier vinden bezoekers een uitgebreide collectie kunst die het verleden, het heden en de toekomst van de regio belicht. Het museum vertelt het verhaal van de onderlinge verbondenheid tussen verschillende tijdperken, wat een indrukwekkende ervaring biedt voor de bezoekers die hier rondwandelen.

container huren Hulst

Mini Mundi

Voor gezinnen met kinderen is het Mini Mundi park een absolute aanrader. Dit park biedt zowel binnen als buiten een speeltuin en talloze attracties voor jong en oud. Kinderen zullen zich hier kostelijk vermaken, waardoor een bezoek aan Mini Mundi niet mag ontbreken tijdens een verblijf in Middelburg.

Abdijtoren de Lange Jan

De Abdijtoren, ook wel bekend als de Lange Jan, is een iconische bezienswaardigheid die simpelweg niet gemist mag worden. Deze imposante toren is al het onderwerp geweest van vele prachtige foto's. Voor de sportievelingen onder ons biedt de toren een uitdaging: een beklimming van maar liefst 207 treden. Eenmaal boven wordt men beloond met een adembenemend uitzicht over Middelburg en omgeving. Het vergt wat inspanning, maar het panoramische uitzicht vanaf de top van de Abdijtoren de Lange Jan maakt het absoluut de moeite waard.

Laatste nieuws

Cijfers verkeersongevallen 2023 bekend

03/05/2024

Een krachtige bedrijfsstrategie heeft steeds meer invloed

03/04/2024

Je balkon optimaal benutten: hacks

02/04/2024

Twee personen overleden bij verkeersongeval in Gelders Azewijn

14/03/2024

Zaken in Suriname? Let hierop!

04/03/2024

Meer in deze categorie

Cijfers verkeersongevallen 2023 bekend

|

Een krachtige bedrijfsstrategie heeft steeds meer invloed

|

Je balkon optimaal benutten: hacks

|

Twee personen overleden bij verkeersongeval in Gelders Azewijn

|
© Copyright Nieuwsflitsapp 2024
Nieuwsflitsapp is onderdeel van Nieuwsbeest
hello world!