Functies van de nieuwste iOS

07/06/2023
|
IPhone

iOS, het besturingssysteem dat onze iPhones en iPads aandrijft, heeft altijd bekend gestaan om zijn elegante ontwerp, intuïtieve gebruikerservaring en innovatieve functies. Met elke nieuwe versie brengt Apple spannende updates naar de iOS-wereld, waardoor onze apparaten steeds krachtiger en veelzijdiger worden. In deze blog gaan we een diepe duik nemen in enkele van de nieuwste functies die iOS te bieden heeft. Laten we samen ontdekken wat de toekomst in petto heeft voor iOS-gebruikers!

Wil je weten hoe het zit met de BKR registratie en een telefoonabonnement? Lees dan nu onze blog hierover!

Gedeelde iCloud fotobibliotheek

Vanaf IOS 16 kun je nu foto’s delen met je vrienden. Je kunt een foto album aanmaken in de Cloud en hier kun je met 5 vrienden allerlei foto’s aan toevoegen. Je kunt deze foto’s van je huidige bibliotheek plaatsen in de gedeelde bibliotheek zodat je vrienden hier altijd toegang tot hebben. daarnaast kun je ook instellen dat foto’s van de camera automatisch gaan naar de gedeelde Cloud.

Nieuw toegangsscherm

Ten eerste is het nu mogelijk om meerdere achtergronden in te stellen en deze aan te passen vanaf het toegangsscherm. Zo kun je vanaf het begin binnen een paar seconden een andere achtergrond kiezen. Apple heeft ook veel meer nieuwe achtergronden toegevoegd. Deze achtergronden veranderen mee met bepaalde factoren zoals bijvoorbeeld het weer. Daarnaast zijn er ook nog veel meer opties bij de widgets die je kiest op je menuscherm

Apple kaarten

Ondanks het feit dat Apple Kaarten niet veel nieuwe functies krijgt, is er toch één belangrijke verbetering te vinden. Met de nieuwe iOS-update is het namelijk mogelijk om tussenstops toe te voegen aan Apple Kaarten. Dit kun je van te voren instellen, maar ook tijdens het rijden. In totaal kunnen er tot 15 tussenstops ingevoerd worden, inclusief het start- en eindpunt. Een tussenstop kan van alles zijn, zoals een nabijgelegen tankstation, een hotel langs de vakantieroute of het adres van een vriend of vriendin waar je nog wat moet ophalen tijdens de rit. Deze mogelijkheid om tussenstops toe te voegen maakt het plannen van een route een stuk makkelijker. Je hoeft nu tijdens de rit niks meer te doen.

Lees ook:  BKR registratie en telefoonabonnement: zo zit dat

In het kort

Met de vermoedelijke introductie van iOS 16 zet Apple een grote stap vooruit in mobiele technologie. De aanpassingen in het toegangsscherm, de fotobibliotheek en Apple kaarten zullen erg handig zijn. Of je nu een doorgewinterde iOS-fan bent of net begint met Apple's ecosysteem, iOS 16 zal ongetwijfeld je mobiele ervaring naar nieuwe hoogten tillen en je de mogelijkheid bieden om de wereld op een geheel nieuwe manier te verkennen. Bereid je voor op een nieuwe generatie van iOS en laat je verrassen door de mogelijkheden die het te bieden heeft!

Ben jij geïnteresseerd in crypto? Dan is Terra Luna een hele interessante munt om in de gaten te houden. Lees hier alles over het team achter Terra Luna.

Laatste nieuws

De invloed van gamification in marketing

21/09/2023

Offerte asbestattest aanvragen: een cruciale stap in vastgoedbeheer

20/09/2023

Dit is waarom jouw social media content geen bereik heeft

15/09/2023

Tips voor het kiezen van het perfecte kassasysteem voor jouw bedrijf

08/09/2023

De plug and play zonnepanelen: alles wat je wilt weten

29/08/2023

Meer in deze categorie

De invloed van gamification in marketing

|

Offerte asbestattest aanvragen: een cruciale stap in vastgoedbeheer

|

Veilig je medicijnen op reis meenemen: zo doe je dat

3 tips voor het perfecte huisfeestje

|
© Copyright Nieuwsflitsapp 2023
Nieuwsflitsapp is onderdeel van Nieuwsbeest
hello world!