De meest invloedrijke spirituele leiders

spirituele leiders

Er zijn in de wereld veel verschillende spirituele leiders. Veel spirituele leiders was een referentiepunt voor anderen. Hierdoor bewonderde en luisterden vele naar de spirituele leiders. De spirituele leiders waren op verschillende manieren verlichtend. Niet elke leider had dezelfde invloeden. De ene leider had meer invloed dan de ander. In deze blog lees je over verschillende invloedrijke spirituele leiders en lees je wie dé meest invloedrijke spirituele leider van de wereld is!

Dé spirituele leider: Dalai Lama

De Dalai Lama staat symbool van een vreedzaam verzet van de Tibetanen. Via boeken en lezingen verspreidt de Dalai lama zijn wijsheden uit het boeddhisme. In 1935 in Lhamo Dhondub is de Dalai Lama geboren. Hij is de veertiende Dalai Lama. De Dalai Lama heeft in 1989 de Nobelprijs gewonnen voor de Vrede. Bijna zijn hele leven heeft hij in ballingschap geleefd. Dit begon toen China in 1950 Tibet bezette. Hij is dé meest invloedrijke spirituele leider ter wereld. Dalai Lama staat op nummer een van de 100 meest invloedrijke spirituele leiders ter wereld.

Deepak Chopra

Depaak Chopra past goed in het lijstje van meest invloedrijke spirituele leiders. Deepak Chopra is een hindoestaanse arts en schrijver. Deepak Chopra staat bekend om zijn boeken met het thema die kracht biedt aan de geest om medische genezing te bewerkstelligen. Chopra zijn uitgangspunten zijn gebaseerd op Ayurvedische geneeskunde. Chopra staakt bekend als een echte spirituele leider, in plaats van het beïnvloeden van mensen.

Lees ook:  Wat een beetje glitter kan doen in je make up

Paus Franciscus

Paus Franciscus, ook wel Maria Bergolio, is een tweede meest invloedrijke spirituele leider in de wereld. De Paus is om een aantal redenen erg bekend geworden. Zo heeft hij verschillende voorrechten afgewezen, die hij als Paus zou ontvangen. Daarnaast heeft Paus Franciscus een interessante manier van denken. Zijn manier van denken heeft grote openingen in de wereld gebracht. Daarnaast had Paus Franciscus wel een conservatieve manier van denken, ten opzichte van atheïsme, vrouwen, scheiding en homoseksualiteit.  

In deze blog zijn de drie meest invloedrijke spirituele leiders beschreven. Vind je deze blog interessant? Dan kun je ook een cursus spirituele ontwikkeling in limburg volgen. In de cursus kun je jezelf spiritueel ontwikkelen.

Ben je na het lezen van deze blog ook geïnteresseerd in onze ander blogs? Lees dan eens onze andere blog over “wanneer kan een baby kruipen” of “zo creëer je een mediterrane tuin

Laatste nieuws

3 beste yoga-oefeningen voor ontspanning

28/06/2024

Eettafels worden steeds groter

18/06/2024

Vloerentrends van 2024

30/05/2024

Cijfers verkeersongevallen 2023 bekend

03/05/2024

Een krachtige bedrijfsstrategie heeft steeds meer invloed

03/04/2024

Meer in deze categorie

3 beste yoga-oefeningen voor ontspanning

Eettafels worden steeds groter

Zaken in Suriname? Let hierop!

Alles wat je moet weten over jacuzzi onderhoud

© Copyright Nieuwsflitsapp 2024
Nieuwsflitsapp is onderdeel van Nieuwsbeest
hello world!