Bank beschermen tegen hond

bank hond

De bank is een heerlijke plek om even te kunnen ontspannen. Heerlijk onderuit liggen, terwijl je een leuke film aan het kijken bent. Bij veel mensen gaat dit gepaard, met de hond. Met de hond knuffelen op de bank, kan veel warmte en troost bieden. Ook kan het de eenzaamheid verminderen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een avond in het weekend. Op het moment dat je alleen in de avond een film gat kijken, kan er eenzaamheid optreden. Op het moment dat je samen met een hond deze avond doorbrengt, kan de eenzaamheid worden verminderd. Het kan echter wel zijn dat er dat er vervelende vlekken op de bank ontstaan. Vandaar lees je in deze blog de tips, hoe jij het beste de bank kunt beschermen tegen de hond.

Maak gebruik van een afdekhoes

Een afdekhoes is een goede manier om de bank te beschermen tegen de hond. Op de markt zijn er veel verschillende afdekhoezen te vinden. De hoezen zijn de verkrijgen in allemaal verschillende materialen. Zo zijn er afdekhoezen van het materiaal vinyl en leder. Daarnaast zijn er ook stoffige afdekhoezen te vinden. Alleen zijn deze hoezen niet geschikt, voor honden die veel haren verliezen. De haren gaan zich dan namelijk vermengen in de stoffen afdekhoes. Ten opzichte van de stoffen hoes, zijn de lederen hoezen iets duurder. De vinylhoezen zijn daarentegen goedkoop en makkelijk schoon te houden.

Kussenslopen bieden bescherming

Wat dacht je van kussenslopen? Kussenslopen bieden een goede extra bescherming voor de bank, tegen de hond. Kussenslopen zijn net als afdekhoezen te vinden, in veel verschillende materialen. Zo vind je kussenslopen van stof, vinyl en leder. De kussensloop, is een omhulsel voor om het kussen. De kussensloop biedt een goede bescherming tegen vlekken en krassen. Op het moment dat er toch een vlek in de kussensloop terecht komt, kun je deze vaker gemakkelijk eruit wassen. De meeste kussenslopen kun je namelijk gewoon in de wasmachine doen. Heel veel tijd besteden in de bank schoonmaken is met een kussensloop een opgelost probleem!

Lees ook:  Top 3 bijzondere woningen in Nederland

Neem een deken voor de hond

Een andere goede manier, is een eigen deken voor de hond. Deze tip wordt in het dagelijkse leven ook veel gebruikt. Vaak gaat het om een deken, die al iets ouder is. Je kunt de deken op de bank leggen, waardoor de hond gezellig naast je kan leggen. De deken zorgt ervoor, dat de bank zo goed mogelijk beschermd blijft tegen haartjes. Ook biedt de deken bescherming tegen krassen. Echter is een deken niet de beste manier, om een bank te beschermen tegen krasjes.

In deze blog zijn de tips beschreven, hoe jij de bank kunt beschermen tegen een hond. Al deze tips hoeven geen dure investering te zijn. Vaak kun je kiezen voor een materialen die al wat ouder zijn. Zo hoef je geen nieuwe spullen aan te schaffen. Heb je deze blog gelezen en ben je geïnteresseerd in onze andere blogs? Lees dan eens onze blog over “BKR registratie en telefoonabonnement: zo zit dat“ of “Je woning huisdier proof maken

Laatste nieuws

Goed om te weten: Dit is licht verteerbare voeding

08/03/2023

Top 3 bijzondere woningen in Nederland

07/03/2023

Stappenplan voor een verbouwing

04/03/2023

Het prijsplafond 2023, wat betekent het?

17/02/2023

Weersverwachting van de Ardennen door het jaar heen

14/02/2023

Meer in deze categorie

Top 3 bijzondere woningen in Nederland

Het prijsplafond 2023, wat betekent het?

Hoe kan een explosie worden voorkomen?

Je woning huisdier proof maken

© Copyright Nieuwsflitsapp 2023
Nieuwsflitsapp is onderdeel van Nieuwsbeest
hello world!