Thuis kantoor inspiratie

09/09/2022
|
schoonmaakartikelen

Ga toch voor die verstelbare, comfortabele bureaustoel in plaats van die keukenstoel. Of wat dacht je van een goed bureau met veel lades in plaats van je keukentafel. Zorg bij het inrichten van je werkkamer dat de kamer goed verlicht is door bijvoorbeeld een bureaulamp. Dit alles maakt het gewoon leuker om thuis te werken. In dit artikel ga ik je tips geven om een kantoor thuis te maken.

Creëer een nieuwe plek

Het is vaak makkelijk om aan de keukentafel te gaan werken of even lekker op bed te gaan werken, maar dit is niet de manier om productief te werken. Het beste werk je namelijk aan een bureau in een comfortabele bureaustoel. Bij de Ikea kun je dit al voor niet al te veel geld kopen. Zorg er ook altijd voor dat de hoogtes juist zijn ingesteld. Deze tips kun je opvragen bij je werkgever.

Verf je muren

Als ik je nu ga vertellen dat de kleur op je kantoor invloed heeft op de productiviteit denk je vast dat dit niet klopt. Maar hier is onderzoek naar gedaan en de uitkomsten waren positief. Zo zorgen de kleuren blauw en groen voor een hogere productiviteit. Groen laat ons denken aan de natuur waardoor we tot rust komen en geen stress ervaren. Zwarte en grijze muren zorgen voor een mindere mate van creativiteit. Pak snel een verfborstel en begin je thuis kantoor (blauw of groen) te verven.

Lees ook:  Kleine woonkamer inspiratie

Zorg voor een opgeruimde werkplek

Zorg er altijd voor dat je werkplek goed is opgeruimd en regelmatig gepoetst wordt. Op het moment dat het een rommel is, zul jij je ook niet goed kunnen concentreren. Als je niet genoeg opbergruimte hebt binnen de kamer moet je eens buiten de kamer gaan kijken. Je vast wel een zolder, kelder of schuurtje waar je wat spullen in kwijt kunt.

Maak je werkkamer gezellig

Een werkplek aan huis hoeft helemaal niet formeel uit te zien. Gebruik verschillende soorten accessoires om de kamer een beetje op te vrolijken. Het gebruik van gezellige opberghoezen en kleurrijke mappen dragen bij aan een betere sfeer op je kantoor. Daarnaast kun je misschien eens overwegen om wat planten op je kantoor te hangen. Dit zorgt voor meer levendigheid. Daarnaast zorgen planten voor de aanmaak van zuurstof. Een win-win situatie dus.

Het is belangrijk dat jij op een leuke en productieve manier thuis kan werken. Kijk eens welke tips nog onderbreken en pas ze eens toe. Pak de schoonmaakartikelen en begin eens met een grote schoonmaak op je toekomstige kantoor!

Laatste nieuws

De invloed van gamification in marketing

21/09/2023

Offerte asbestattest aanvragen: een cruciale stap in vastgoedbeheer

20/09/2023

Dit is waarom jouw social media content geen bereik heeft

15/09/2023

Tips voor het kiezen van het perfecte kassasysteem voor jouw bedrijf

08/09/2023

De plug and play zonnepanelen: alles wat je wilt weten

29/08/2023

Meer in deze categorie

De invloed van gamification in marketing

|

Offerte asbestattest aanvragen: een cruciale stap in vastgoedbeheer

|

Veilig je medicijnen op reis meenemen: zo doe je dat

3 tips voor het perfecte huisfeestje

|
© Copyright Nieuwsflitsapp 2023
Nieuwsflitsapp is onderdeel van Nieuwsbeest
hello world!