Mode voor dames die een dagje ouder zijn

beautyfull old woman

Dat je al wat ouder bent, hoeft niet te betekenen dat jij niet meer mooi kan zijn. Je kunt je nog steeds vitaal, jong en goed voelen! Verloochen jezelf niet door af te zien van leuke kleren en andere dingen die je jong houden. Wie zegt dat oudere vrouwen bijvoorbeeld geen prothese lingerie meer kunnen dragen en zich sexy kunnen voelen? In deze blog daarom wat fashion tips voor de oudere lady.

Draag sjaals en doeken als accessoire

Sjaals of doeken zijn een geweldige manier om te verbergen wat veel vrouwen zien als 'probleemarmen'. Deze kunnen gemakkelijk bedekt worden door een sjaal over de schouder en armen te draperen. De overtallige huidplooitjes verdwijnen en vallen niet meer op! Een topje in de juiste kleur voor uw huidskleur dat mooi aansluit, helpt ook enorm en staat beeldig!

Hakken dragen

Nee het hoeven niet van die breinaalden te zijn waardoor je het gevoel krijgt dat je op stelten loopt! Hakken zijn ideaal om de benen te verlengen. Als je je niet op je gemak voelt in stiletto's, probeer dan sleehakken te dragen. Draag een comfortabele hak waar je mee vooruit kunt!

Draag een rok met een hoge taille

Een kokerrok met hoge taille die onder de knie eindigt, is een uitstekende keuze. Een hoge taille geeft de benen meer lengte en maakt het lichaam langer. Als je een korter bovenlichaam hebt, kun je een shirt of een mooi topje los dragen om het bovenlichaam te verlengen.

Lees ook:  Wat een beetje glitter kan doen in je make up

Een doorschijnende blouse

Een doorschijnende blouse is een doorschijnend item dat een frisse en geraffineerde look kan creëren als het op de juiste manier gedragen wordt. Het is daarom een prima mode tip voor de oudere dame! Het straalt ook jeugdigheid uit en houd je jong en fris! Een klassieke tanktop of slip onder de blouse is een optie bij het proberen van deze look, omdat het bescheiden is en toch stijlvol en sexy.

Kleurrijke patronen en printjes zijn helemaal hip!

Wees niet bang om te variëren met patronen en motieven! Als je wordt afgeschrikt door het idee, draag dan vleugjes of elementen met een print, zoals accessoire-elementen met een dierenprint of met een print in de kleding voor een vleugje rumoer. Je bent ten slotte geen saaie tante!

Heel veel plezier met je nieuwe garderobe! Vond je dit artikel nu leuk? Lees dan meer over zonnepanelen in 2023.

Bekijk ook We willen wel minder kleding kopen, maar tweedehands kleding...

Laatste nieuws

Cijfers verkeersongevallen 2023 bekend

03/05/2024

Een krachtige bedrijfsstrategie heeft steeds meer invloed

03/04/2024

Je balkon optimaal benutten: hacks

02/04/2024

Twee personen overleden bij verkeersongeval in Gelders Azewijn

14/03/2024

Zaken in Suriname? Let hierop!

04/03/2024

Meer in deze categorie

Zaken in Suriname? Let hierop!

Alles wat je moet weten over jacuzzi onderhoud

Steeds vaker onbeschermde seks onder jongeren

Zachte en luxe: velours gordijnen

© Copyright Nieuwsflitsapp 2024
Nieuwsflitsapp is onderdeel van Nieuwsbeest
hello world!